Anna Blogg -

Monstret i Stan

Behöver fortfarande få tag på Nurtens e-mail

Mejlat om piano idag

Har också haft nationellt prov i Engelska, läsförståelse gick nog bra, hörförståelsen däremot.... jag gillar inte hörförståelse.
Så detta var alltså förmiddagen, gissa vilket ämne vi hade på eftermiddagen: Engelska! Vi fick se en fil som hette typ Mannen med säljpiporna (och nånting Pipes på engelska, ja, det var med svensk text)
Jag hade ungefär i början (men inte riktigt) placerat mig så jag satt lutad mot soffan där Mohammed och Alex satt, och de fann det roande att klappa mig på huvudet och säga lilla Anna O_o Tackar, tackar

Sedan tog jag promenad med Emma och åt årets första glass, gott, gott

Imrogon ska jag gå upp vid sex för min kära lillebror har turnering så vi ska åka och kolla och bo på hotel (min kära moder har tjatat om hotellfrukost i evigheters evighet typ)


Och nu undrar ni alla, Vilken rolig historia tycker Anna är roligast, och då ska jag nu göra er glada genom att berätta att den historia jag för tillfället tycker är roligast är denna:

Monstret hade fått jobb i staden och behövde åka buss varje morgon. Första dagen när han gick på sa han:
-Monstret betalar inte
Busschauffören blev rädd och vågade inte säga emot, men när detta upprepade sig flera gånger blev han sur och började i hemlighet träna på gym. Efter ett tag hade han byggt upp rejäla muskler. När monstret kommer på bussen säger han som vanligt:
-Monstret betalar inte

-Och varför inte det, undrar Busschauffören kaxigt
- Monstret har månadskort

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback