Anna Blogg -

Hemma igen

Hemma igen i hela fantasiska en dag!
Åker till Gbg på Måndag är där i fem dagar, sen ner till Öland med lite stopp på vägen ror jag, kommer hem igen typ 12 Augusti runt dte åt sånt, jag vet inte riktigt, är borta i typ tre veckor iaf.
Ni får komma och hälsa på mig tycker jag^^ (Jao, Emma ska ju..) eller iaf skicka lite sms/ringa, så jag inte glömmer bort att ni finns.


Tycker katalogen med mupp fotona borde ha kommit, men nä-ä, nehe, skit it då...

Får iaf övningsköra nu :D

Sökandet fortsätter

Skull kontakta Matilda, det går mindre bra, kan ej hitta hennes nummer...

Mysigt värre, vet ej vad mer jag kan göra, telefonkatalogen, men jag vill helst slipp o ringa hem :S

För er som inte har förstått det å hatar jag att ringa till folk, ehehe...

Magda vet ju hur jag blev när jag skulle ringa till Grenadjär XD
mn dte var ju lite kul det emd

Fick för övrigt svar från dem för över en vecka sen blir det nog nu, lite sega bara....

Duktig Anna och teaterabstinens

Denna dagen började allddeles utmärkt. Vaknade halv åtta (eller nio kanske det var?) Med näsblod, jippi! Jag som hade somnat redan klockan två igår kväll.
Men, jag är van, och dte var inte mycket, så snart kunde jag gå tillbaka till den sköööna sängen (internskämt...) och sova ända till klockan elva, halv tolv nåt sånt där.
Sedan var jag redo för ännu en jobbig dag, denna dag bestod av att först sätta sig vid datorn för att lifta popomundokaraktären till Rom, och sedan, ja, sedan kommer jag faktiskt inte ihåg.
Men inte blev det mycket gjort innan lunch. Och sedan skjutsade jag och mamma pappa till jobbet, svängde in vid Blomsterlandet (vi håller på och fixar iträdgården, jag tror att det går framåt, men säker kan man aldrig vara :'P)
Och köpte ett får (porslin självklart)
Jag gjorde ett patetiskt försök till att springa, och sne har jag kollat igenom gamla band, vilket i sig är rejält kul, och jag hittade massa roliga saker, men orkar inte skriva igenom allt igen, jag är massa lat, jao :'O

Ehehe, har la tråkigt antar jag, Emma kommer hem idag i tre dagar för övrigt :D