Anna Blogg -

Godnatt

Jag somnar snart.
Men ska väl berätta om dan idag då kanske.

Första lektionen, engelska. Redovisning. Gick skit.
Så, och bara så, tack.

Sen svenska. Vi såg på Troja (vi jobbar emd typ antikens litteraturhistoria, myter) Så otroligt sämst film, med så otroligt många roliga repliker. Nån gång ska jag del amed mig av min citatsamlingen från den filmen. och emd en poosande Orlando Bloom, så klart. och givetvis Brad Pitt. Och givetvis ska de manliga skådespelarna flasha musklerna hela tiden. Vi hann bara se lite. Tack!

Sen matte, känner mig smart, fatatr ju typ alt XD Ja, efter att läraren förklarat iaf :'P

Sen lunch, äckligt, äckligare, äckligast. Åt nästan tre knäckebrödsmackor. Sen bestämde jag mig för att gå och köpa youghurt på Lucullus, men påvägen dit ser jag lite studiegrupppskompisar (tre stycken) på Bagdad. Så jag gick in dit och åt deras börd och pommes frites (bara lite grann, faktiskt XD) sedan teater.

Jao, kan inte minnas allt XD lite ljug övningar, och sne skulle vi oockupera ett hus medans ploisen försökte släppa ut oss, kul! Jag har ett fint märke på armen XD

Sedan cykla hem i duggregn, mindre mysigt...
sedan hinna vara hemma lite, coh sedan teatr igen.
Idag var det kul igen :D
Vi kanske spårade ut där ett tag, lite gran... XDD
men det var kul :D
Yes, trejvlans.

Jahapp

Idag har Anna gjort, inte mycket.

När jag vaknade av den väldigt fina signalen från min mobil, som jag bara älskar, inte så tänkte jag på fullaste allvar, att nej, klockan KAN inte vara såhär mycket, det är omöjligt. Men, nej, det var sant, så jag fick dra mig upp för att duscha.

Efter att som vanligt stressat mig igenom frukost satte jag mig fem minuter senare än tänkt på cykeln för att ta mig till skolan. Det var mycket rödljus, och det var motvind. Lite mindre mysigt alltså. Och jag var helt säker på att jag skulle komma sent (vilket jag iof är istort sett varje morgon, men ändå) Kom dock till Markurells fem minuter innan lekitonens början, bra jobbat av mig tycker jag. Dock var jag helt nedsvettad redan innan lektionens början, vilken var dans. Har haft hälften av alla mina danslektioner nu, och det är väl helt okej, men det finns en anledning till varför jag går teater.

Sedan lunch med lite folk, helt ok, mat för en gångs skull. Det fanns ost,  givetvis överdrev jag mitt ostanvändande. Osten i skolan är inte ens god. Jaja. Sedan insåg vi att det kommit ut en Leif International, vilket gjorde Viktoria rädd, för hon kanske var med i den. Så vi var ju tvungna att dra och kolla. Och, ja, hon var med. Vilket hon tyckte var pinsamt, men jag tyckte det var skitkul XD

Sen övergav jag dem, när det snart skulle ha lektion och jag hittade lite studiegruppsfolk. Först hängde jag lite med dem i Stallet, aldrig varit där förut faktiskt, trevligt. Sen var det svenska, läsa upp saga, och lösa lite och fylla i blankett och annat grejs.

Sedan dagens roligaste lektion, historia med Hjördis. men vi fick sluta tidigare, det var skönt. Haha, Hjördis tror att våra Måndagar är jobbiga, dem är iof jobbiga för att det är måndag :'P

Sedan cykla hem och kolla på tv, mys.

Nu vill jag ha muffins

Men, jag borde plugga....

Och så idag

Okej, nu kommer idag då.
Har sovmorgon idag, sköönt börjar 9.30 med den frivilliga kören. Var rätt kul, trots att jag inte kan sjunga XD
Sedan var det idrott, badminton, rätt kul det med, det som ville hade turenring, jag ville inte. Nina vann.

sedan lunch, mindre gott måste jag erkänna.

Och sne var det engelska, och vi har nästan inte börjat på vårat arbete som ska läsas upp den 25, mindre mys. 33% av gruppen var borta idag dessutom.

Sen buss hem, var riktigt skönt och åka buss idag XD Hade fått Färdlektyr och köpt massa choklad, gott, gott :'P

Och det är ungefär så långt jag har kommit :'P

Ja vill gå på marknad...i Kumla

Idag då (fast nu är det igår), först sepcialisering, vilket betyder teater för min del. men vi hade bara lite, för sen skulle vi fotas. Vi blev för många, så vi fotades teatrarna för sig och dansarna för sig, lite skönt faktiskt.
Jag har lärt mig några dansares namn idag, har som uppgift att lära mig allas XD Tänkte att det kunde ju vara trevligt.
Mitt småfoto blev typ mupp, men förväntade mig inget annat heller.
Iaf, sen skulle vi ha klassråd, vissa han inte, vissa visste inte, (vissa struntade i det?)
Mne, dte var ju trevligt, jag var typ massa pepp, eller nåt av okänd anledning.

Sedan skulle vi ha historia, men utan lärare, tänkte sitta i klassrummet och jobba, eftersom jag behövde det. Blev inte riktigt så nej. Började larva mig med några studiekmarater istället. det skulle på marknad i Kumla, och den ena lärde dne andra att säga det på rikssvenska, därav rubriken.

Sedan idrott, först lite smarabetsövningar. En var en sån där man har ett rep under och ett över, så ska man gå över, om ni fattar. När jag skulle hoppa ner från den lyckades jag göra det så att det övr repen slog till över min kind. Mindre mysigt. Inte vidare mysigt att ha ansiktskräm på sen heller, det sveeeeed.

Iaf, sen han vi paddla kanot i typ tio minuter. Massa härligt, vi såg typ fågelungar :D (man såg bara lite för mamman var ivägen) så himla sött jue.

Sedan hem, cykla, cykla, cykla, jag är nyttig jag ;)

Sedan var det Online...
Flummigt, vi blev ihoppslagna med 92:orna, mindre kul för Emma skulle jag tro...
Aja, jag överlevde iaf...

Idag har jag lärt mig hur man gör nya mappar på datorn

Daa A känns rätt värdelsöt XD
Jag glömde skriva namn på arbetet vi gjorde idag, kom jag på när jag kom hem, får la göra det nån gång XD Han gick ju iaf bara runt och kollade :'P
Hoppas att just den lilla, lilla detaljen inte gjorde mycket, men man vet aldrig. Jag är rädd för min Datalärare :'O

På väg från datan och till skåpet träffade jag Emil, han bestämde sig för att försöka lyfta upp mig och snurra runt, vilket jag inte tyckte var en riktigt lika bra idé...

Känner mig massa smart i matte, fattar alt vi jobbar om :'P Haha, jag har dne billiga sortens matteräknare med batterier och inte solceller för övrigt, om ni undrade alltså.

Sedan var dte lunch, och äckel, äckelmat.
I Matsalen träffade man Johannes, trejvlans. Han är som han brukar. Han snackade Simpsons med sina kompisar XD

Sedan skulle vi träffa våran mentor i grupp (alla som hade den mentorn alltså) det gick snabbt, smabbt, och jag var tröttast någonsin.

Men, hade lovat Kari, så vi drog lite på stan sen, det var trejvligt, trejvligt. Äta glass :D Och köpte en tröja, så nu känner jag mig fattig, vet att jag har pengar!

Och nu borde jag plugga lite, emn stor chans, har inget jag inte kan göra i helgen...

Hej bra dag

Har två lektioner denna dag,,,

Seriöst, har så himla slappt schema :O Har typ inga lektioner jue

Började 9.25 och slutade 12.10....

Tänkte köpa miniräknare, men hade glömt rabattkupongen hemma, så det får bli imorgon istället.

Drog upp till gamla skolan för att träffa skolsköterska(Världens mest härliga människa tror jag), men hon skulle precis in på möte :( Lovade att komma en annan dag, men hon ska visst till oss på Tisdag :D
Ehehe, mamma har smalat lite folk hon tycker är trevliga och inte träffar ofta, typ :'P

Aja, kändes skönt och gå på ett ställe man kände igen :O
Jag hittar ju liks utantill där och vet var allting är, stor skillnad :O

För att jag äger på rubriker helt enkelt

Okej, min dag idag, jag vet att ni är intresserade, innerst inne, erkän det bara ;)

Första EOS lektionen (Estisk orientering för er som inte vet det). Dans har jag då först. Mycket trevligt då man är förkyld, eller inte. men kunde vara med på dte mesta iaf, tog det lugnt på en del, men blev iaf lite bättre med tiden, elelr, ja, blev egentligen inte bättre på dansen, men endå :'P
Själva dansen var rolig då, ja, eller, ja, helt ok. Hade varit roligare om man inte avrit sjuk, men whateva.
Sen lunch, sen hittade jag Malin och pratade lite med henne, trejvligt. Hon var sjuk, så hon skulle inte vara med på idrotten, så hon var cool med lapp!
Sen såg jag Magda, och drog med henne till matsalen, och övergav mina klasskompisar lite, ehehe.
Sen träffade jag Emma, just det, och hon skulle köpa biljett till karro fest, så då gjorde så klart jag också det, känner mig fattig nu XD Gjort av med hela uhm, 110 kr idag :P
Iaf, sen var det svenska i matsalen, jag hade glömt mitt papper som skulle in, så det kom pappa med, curlingföräldrar!
Aja, sen skulle vi berätta om en bok, så jag och min grupp gick ut och satte oss i matsalen.
Trevligt.
Matilda och jag hittade mobbkompisar. (Hon mobbade mig! Okej, att jag mobbade tillbaks, men endå) Vi var flummiga. Citat:
"Det är status att vara mobbad!"
Sen skulle vi ha kulturhistoria med Hjördis (tycker att det är så himla kul att säga (det och historia med Hjördis) så säger det så ofta jag kan:'P) Men då kom Skolsystern och kuratorn och pratade och vi fick fylla i papper.
Innan det åt Matidla apelsin, när jag berättade hur jag brukar äta apelsin spårade vi ut lite..
Iaf, fick sluta 25 min tidigare. Tack Hjördis!
Sen stan med Emma, eller, ja, vi fikade, var sjukt sugen på fika faktiskt, gott, gott^^
Och sen lite stan och sen var jag med när hon köpte kamera sen, trevligt^^
Haha, kom precis på att jag glömde mitt utbrott i morse, well, det hela gick ut på att jag blödde näsblod så jag missade bussen, men det fixade sig, känns som om jag mer eller mindre blött näsblod hela dan, mysigt! Så är det för mig när jag är förkyld.
Träffade därefter Linn, Magda och några till när jag skulle till bussen. har inte sett Linn på så länge, har däremot sett hennes syster en del...
Åkte på Gymnasiekortet som jag fick idag hem. Hehe
Träffade Monica på bussen, trevligt! Vi pratade om gemensama bekanta och annat mer eller mindre trevligt.
Härlig människa!
Och nu tror jag att jag vill gå och kolla på tv, får se om jag orkar :'P
Vill ha glass iaf tror jag.

Och den som orkat läsa allt det här är duktig och får en kaka

2/9-Söndag

Det var länge sen jag skrev nu, alla förvånade räcker upp en hand. Nej, ingen, precis som jag trodde.

Jag gillar inte att vara sjuk. Och framförallt inte att sova när man är helt förkyld och täppt och blä. dessutopm blöder jag massa näsblod. Mindre kul, emn jag är van :S

Ledig i fredags, skönt! Men, jag har inget busskort, så får åka på mitt eget  i morgon...
Men mamma och pappa betalar, så det är lugnt :'P

Två svenska läxor till imorgn också, en att renskriva intervjuv med gruppkamrat, vilken jag håller på med, men det ska finnas plats för ort, tror att det gör det nu... Och en att berätta om en bok. Har bestämt bok och skrivit upp i väldigt, väldigt stora drag vad den om. (Har tex skrivit: Oscar, Andra Världskriget, så) Men borde gå bra och bara komma på rakt upp och ner, brukar göra det...

Har träffat alla mina lärare nu, och första intrycket är att dem är bra. Känns skönt det iaf.

Hehe, blir kul med kör också, kommer behöva ha idrottskläder på mig då det bara är en fem minuters rast emellan, men det ska nog gå bra