Anna Blogg -

Sommartv

Vissa av er skulle säga att "Nehej, nu har Anna för mycket fritid" Och, ja, jag är väl benägen att hålla med.
Men vad ska man göra på ett sommarlov, då inget händer på datorn och ens kompisar tycks ha övergivet en?
Jo, man tittar på tv! jag ska här ta upp några av de program som jag tittat på.
Observera att vi i min familj bara har det fina kanalerna, 1,2,4,6,7(Aftonbladet), the Voice och Barnkanalen, utbytet av program blir där efter.

The sleepover club/Pyjamasklubben Barnkanalen
Det stackars programmet har ett väldigt lamt namn till att börja med, den version som går nu är dessutom en andra version tror jag, då det från början var andra skådespleare och namn och helt annat helt enkelt. I början tänkte jag att usch, vad är det här? Men sen började jag kolla lite, och det nya skådespelarna bara växte, tror nästan att jag gillar dem mer nu.
handlingen då? Kort sagt handlar det om fem helt olikatjejer som har en klubb, och massa som händer dem. I varje avsnitt är det något nytt som tas upp och en som är "berättaren". I serien finns också Krystal och hennes lakej som är "leka" och sen dem irriterande killarna självklart.
Föröskte för ett tag sne komma på vilken av tjejerna som var sötast (fatta vad man kan ha tråkigt ibland9 tror dock att Charlie vann.
Förövrigt tror jag att det kan utvecklas till romans melan Charlie och den irriterande killen som jag för ögonblicket inte kommer på vad han heter. men tyvärr brukar serien inte följa upp såna trådar, skulle vara spännande annars.

V.I.P 6
Pamela Andersson springer runt i fula kläder (och oftast mycket höga klackar) och skjuter på folk, behöver jag säga mer?
Hon är frontfigur för en livvaktsfirma som ska skydda folk, och i varje avsnitt tror jag att de lyckas klanta sig.
Plus för Johnny Cho, asiaten som gör roliga karatetrick.
Mycket vapen, mycket sprängmedel, mycket fula kläder å pamela Andersson vägnar.

The Zack Files/Arkiv Zack Barnkanalen
En serie jag helt ärligt inte fattar varför jag kollar på, för den är extremt dålig, brukar zappa mellan den och V.I.P tror jag...
Anyway handlar om Zack som det händer massa onaturliga saker för och hans kompis Spence som ska fixa det, tur för alla att Spemce är ett geni.
Ett program du skulle klara dig bättre utan, men kul är det.

Will and Grace 4
behöver kanske inte säga mer än så, alla vet väl vilket program det här är?
Jao, han är bög, hon är inte, båda letar efetre kärlek och beter sig oftast allmänt barnsligt...
Här finns också Jack, yperbögen som är allmänt konstig och alkholisten karen som skämmer ut sig utan att fatta dte själv, typ...
Ni vet vad det går ut på.

The seventeens show 4
Helt ärligt tror jag att det här är det första bra programmet jag kollar på...
Även här tror jag att ni vet vad det handlar om innan (stackars er annars)För att citera information där det står något som:
"Eric Forman och ahns vänne rä unga och väntar på att livet ska börja, men mest hängr det i Erics källare"
Minuste här är ju att man sett de flesta avsnitten innan och man vet vad som ska hända.
men ändå, Anna gillar


Sådär, nu har ni lite program att tråka ut tid med, enjoy

Bahaha

Seg, segare, Anna

Jag har tråkigt :'O

Gräver rabatt med mamma, kan säkert bli kul sne och fixa emd blommor och grejs^^
Förövrigt sitter jag typ bara här och framför tv:n, jag vill umgås med folk :'O
Men folk vill inte umgås med mig, så nehe, jao, jao, whateva

Vi åker iväg om en vecka typ...

Gbg, Lillebroder ska spela Gothia

9A <3

Skolavslutning idag, inte fattat att jag inte ska tillbkas.
Kommer väl få panik i höst när jag inser att jag aldrig kommer gå åt det hållet och upp till skolan igen på mornarna...
Men det blir säkert bra.
Fick bra betyg också, två överraskande MVG:n och en överaskande ickesänkning, så det känns bra.
Kinamuren och stan med Natta, Emma och Magda efteråt, stan imrogon också för att hämnta undanlagda kläder, och Magda ska kväl fröska pruta igen gissar jag :'P

Paris 28/5-31/5

Här kommer det då äntligen, det ni alla väntat på: Min dagbok från Paris (Jag erkänner slutet påförsta är ändrat i efterhand då det inte är bra från början.)

28 Maj Måndag
Efter många om och men (gått till fel etapp hotell och inte hittat rätt och sådär) kom vi klockan halv sex fram till hotellet. Inte mycket av den dagen alltså. Eftersom vi knappt ätit sen feukost (själv hade jag levt på choklad). Gav vi oss iväg för att leta reda på ett matställe. Jakten blev lång då det visade sig att det i Frankrike var röd dag, alltså, alla matställen var stängda (och det som inte var stängda öppnade klockan 18.00)
Tillsist hittade vi ett ställe som sålde turkiska smörgåsar, vilket var sådär, men det var mat.
På vägen tillbaks lyckades det duktiga killarna helt diskret (alla såg dem) hitta en butik med sprit som de gick in i. Mokthar anade oråd, sprang före till hotellet, och Voila! Vad hittade han i en påse om intre en flaska sprit. Flaskan konfiskerades, och så slutade våran första dag i Paris.

29 Maj Tisdag
Dagen började med att Carro talade om att det var fattig frukost. Och inte var det mycket. Men baguetter med marmelad mättar det också.
Vid nio tiden bar det av mot Eiffeltornet. Mokthar bar kartan farmför sig och tyckte att den var så intressant att han inte såg något av omvärlden. Så BOM gick han in i en lyktstolpe.
Väl framme vid Eiffellronet fick vi köa. Länge. Tillsist var vi iallafall framme och skulle ta hissen upp. Jag och Louise fegade och stod och höll i varandra och kollade ner. Hissen upp till andra våningen gick dock bra och var inte alls speciellt läskig. Väl på andra våningen gick vi runt och kollade lite. men tillsist var dte dags att ta det stora steget, att åka ända upp till tredje våningen. Hissen dit upp höll på att ta död på mig och Louise. Hissen avr mindre, så utsikten gick inte att undvika. Och som om det inte skulle vara nog så gick den, och gick, och gick. man trodde aldrig att det skulle ta slut. dessutom slog det lock för örona.
Väl uppe fortsatte jag och Louise att fega. Men nu har vi gjort det och kan säga att vi, vi har varit uppe i Eiffeltornet.
Efter detta tog vi oss in till stan. åt och gick sen längs med Camps-Elyssée, hittade den mest underbara Disneybutik. Hade jag varit lite mindre hade det varit himmelriket. (Det var det nu med, men det behöver vi inte säga) Hade jag varit lite rikare hade jag köpt hela affären. Längs med denna gata gjorde Maria flera fynd. Natta köpte presenter till sina syskon, och hon och jag hittade varsin skitsnygg klänning.
Våran lilla femmanna grupp han också med ett besök vid Triumfbågen och den okände soldatens grav där jag inte tappade bort mig (synd Astrid). Klängde mig fast vi det andra, så det var omöjligt att försvinna. Däremot var det nära att Louise sprang ifrån oss.
Sedan var det dags att möta upp resten av gruppen, och efter att Mokthar glömt oss, och Per nästan (Han påstod att han sett oss hela tiden) avslutades dagen med Notre Dame, där vi kom mitt i en nattvardsgudtjänst.

30 Maj Onsdag
Vi vaknar med glatt humör (nåja, någorlunda glatt) till strålande sol. Några moln skymtar visserligen vid horisonten, men potimistiska som vi är tänker vi ändå att det blir säkert lika varmt som igår, så klänningen åker på.
sedan tas tunnelbanan till Louvren. Alla tappar andan inför dens storhet. När vi kommit in i byggnaden, fått våra biljetter och fått en samlingstid släpps vi lösa.
Min lilla grupp börjar på måfå ströva runt för att hinna med att se så mycket som möjligt. Dock känner vi snart av det onda i ben, fötter och rygg från igår, så det blev många stopp.
Mne ett besök vid Mona Lisa hanns med, vilken avr tom mindre än jag trott, trots att jag visste att dne var mindre än folk brukade tro.
Efter att ha tappat bort Maria och hittat henne igen, var det dags att röra sig bort från Louvren. Då möttes vi av regn. Så den planerade båtutflykten och Montmarte fick sjutas upp till ett förhoppningsvis imorgon.
Resten av dagen bestod istället av shopping. jag hittade tyvärr inget, så alla souvernirer måste köpas imorgon.
Vi tog oss tidigt tillbaka till hotellet där våran lilla grupp ägnade sig åt kortspel och flumm. sedan bar det iväg till en pizzeria och middagen avklarades. sedan tillbaka till hotellet för mer flumm.
Skönt att få vila fötter och ömma ben. Förhoppningsvis är vi redo för nya tag imorgon.
Inte att förglömma inhandlades idag den crêpes jag pratat så länge om. En med nutella blev det, och riktigt gott var det också.

31 Maj Torsdag
Dags för hemresa, så träff vid tio. Trots detta kyckades jag och natta komma lite sent, skyller detta på Emma som lånat min plattång så att dne behövde svalna.
redan på morgonen kändes det att det skulle bli en varm dag, och jag var glad att jag valt klänning trots allt.
Färden gick till Montmarte och Sacre Coeur, och efter att ha gått hela vägen upp till kyrkan hade vi en fantastisk utsikt över Paris.
Sacre Coeur var en fantastisk kyrka också.
Vi såg läskiga personer som stod helt stilla tills det fick pengar.
I Montmarte sköttes alla mina souvernirpresentshoppande av.
Det är bara att konstatera: Montmarte är ett ställe jag gärna skulle bo i om det inte var så dyrt.
Sedan abr det av mot bussen, och efter att jag fått ett utbrott bar det av mot flygplatsen.
Efter en dag med mycket sol grät paris när vi lämnade staden. Vi såg tillochmed en blixt.
Bussen tog lång tid på sig att komma fram, så väl frame hade vi bara en timma på oss. men allt gick bra och vi kom på flyget. trötta men glada landade vi på flygplatsen och började resan hemåt med bil.
Hemma var vi först runt ett tiden.
Vi var då trötta, men mycket nöjda och glada.
Det hade varit en bra resa.

Marknadsafton

Möjligt att jag skriver lite mer i detta inlägg senare, för alla er som väntar på mina dagboksanteckningar från paris kan jag emddela att dte är påväg, jag är bara lat

Min dag idag:
Syslöjd först, blev klar med min väska :D det gick fort och jag kännde mig stolt:)

Sen blev jag sur då folk tog mina nycklar så jag inte kom åt mitt fika, det gick över lite när jag och Emma stod på borden i syslöjdsalen och sjöng lite ehehe...
(bara Magda, lollo och Fillan där)
När dagen avr slut (vi fick sluta tidigare) gick jag och Emma med Magda hem till henne och gjorde klart Tinas present (nej, hon fyllde inte alls i typ November) anyway, klara nu.
Citat:
"Han vill ha sex efter äktenskapet" (magda)
"Vill inte du det?" (Emma)
Sedan fick vi den briljanta iden att ta oss upp till Marknadsafton och även lämna av Emma vid bion (där hon inte skulle på dejt). Innan vi lämnade av henne han jag dock köpa skor och bli smått överfallen av Emil (Magda blev värre överfallen XD)
Efter att vi lämnat av Emma, släpade jag fort bort Magda där ifrån. Vi sötte snart ihop med Emil och Julius och Bjrön igen, Julius var elak mot Magda, sen bestämde sig Emil för att gå lite med oss istället, så han hjälpte mig att välja solglasögon.
Kommer inte ihåg precis vad han sa, men det gick ut på att jag skulle lita på honom, okej tänkte jag.
När jag köper solglasögon brukar det gå till såhär:
Anna hittar ett par snygga solglasögon, gillar Anna färgen och tycker att det sitter hyfsat köper Anna.
Idag gick det till såhär:
Emil hittar ett par solglasögon som han tycker Anna ska prova, Anna provar och kollar sig i spegeln, tycker inget speciellt, Emil tycker att bågen borde vara rundare, eller att näsan ser för liten ut eller liknande, okej säger Anna och provar nästa par han ger henne.
Har mog aldrig provat så många glasögon i hela mitt iv XD
Men det var trevligt.
Efter att ha gått lite till (då vi bla gjort flygplan av reklamblad (inte alls min idé) som Emil plus Magda kastade lite XD) var Emil tvungen att åka hem, vi sa hejdå till honom, och sne gick vi till Pressbyrån och köpte glass som avnöjt i slottets skugga (skugga och skugga, det var en väldans massa sol), jag diskuterade allvarliga ämnen.
Sedan gick vi lite till, avslutade emd att köpa jordgubbar :D
Gott, gott^^
Väldans lyckad dag alltså, bara det att ingen kommer kunna skriva i min fina bok imorgon, då sidorna inte räcker XD
Får pracka folk nästa vecka